- - - - - -
  • Ομακοείο Καρδίτσας
    Τσιάπουλας Β. Ελευθέριος
  • Κέντρο εσωτερικής φιλοσοφίας
    Εφαρμογή μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δραστηριότητες
ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Το Ομακοείο Καρδίτσας διδάσκει τις ενότητες της εσωτερικής φιλοσοφίας.
θεραπευτικες Συνεδριες
Εσωτερισμός προς όλους
Εφαρμογή εσωθεραπευτικών μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής που στοχεύουν στην πρόληψη, αρμονία, διατήρηση, της υγείας του ανθρωπίνου οργανισμού.
εκπαιδευση
Θεματολογία της μεταφυσικής & του εσωτερισμού
Παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που χαρίζει στον μαθητή τα μέγιστα όσα οφέλη.
Βιβλιογραφια
Πώληση Βιβλίων
Παρατίθενται βιβλία , μελέτες και περιοδικά από τους Ν.Α.Μαργιωρή, Κατσιάμπα Λ. Ηλία & Τσιάπουλα Β. Ελευθέριο ιδρυτή και εκπρόσωπο του Ομακοείου Καρδίτσας.
A+ R A-

show

 

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ   

show

Τα ετήσια προγράμματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού αφορούν ανάπτυξη  θεμάτων με βάση την αντίληψη των μυστών.  Οι παρακαταθήκες που άφησαν μεγάλοι μύστες δηλώνουν την προέλευση του ανθρώπου, την έννοια της πνευματικής εξέλιξης, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου,  της πραγμάτωσης του ανθρώπου με βάση την αντίληψη της εσωτερικής φιλοσοφίας, την ατομική και ομαδική εξέλιξη, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, η έννοια των δεσμών του ανθρώπου.

         Τα θέματα αντλούνται από ενότητες του εσωτερισμού όπως   «εσωτερική φιλοσοφία», «εσωτερική μύηση», «εσωτερική θεραπευτική», «αστρολογία-αστροσοφία», «προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί», «Διαλογισμός», «Τα Συστήματα Της Γιόγκα» .

show

Τα σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας στοχεύουν στην κατάρτιση πάνω σε τομείς της μεταφυσικής και του εσωτερισμού. Οι κύριες ενότητες των σεμιναρίων αφορούν την ιστορία της μεταφυσικής, τις εσωθεραπευτικές μεθόδους των εναλλακτικών θεραπειών, ασκήσεις των συστημάτων της γιόγκα  που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

        Η κατάρτιση σε ασκήσεις της γιόγκα βοηθούν τον άνθρωπο να διδαχθεί μεθόδους που να τον βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή του. Η μέθοδος της διαφραγματικής αναπνοής,  χαλάρωσης, στοχασμού,  διαλογισμού παρέχουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει χρήση του εσωτερικού του δυναμισμού χωρίς τη βοήθεια τρίτου ανθρώπου , ενός εσωθεραπευτή, αλλά με τη βοήθεια του ίδιου του εαυτού του.

show Ο όρος «εσωθεραπευτικές μέθοδοι» αφορούν τη χρήση του λόγου της εξερχόμενης ροής της ενέργειας από τα άκρα του ανθρώπου, την πίστη, τη συγκέντρωση, τον δημιουργικό οραματισμό, το διαλογισμό,  και γενικότερα τη χρήση του εσωτερικού δυναμισμού του ανθρώπου και της ζωτικότητάς του, που ενυπάρχει στον άνθρωπο , θρέφει και συντηρεί τον ίδιο.  

Αποκρυφολογία Α΄ Τόμος


Είναι το εικοστό όγδοο έργο του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή. Είναι τρίτομο και ο πρώτος του τόμος εκδόθηκε το 1991.


Το Τρίτομο αυτό Μεταφυσικό φιλοσοφικό σύγγραμμα βαφτίστηκε Αποκρυφολογία γιατί ασχολείται αποκλειστικά με τους κρυμμένους και αφανέρωτους Νόμους του όλου Σύμπαντος, αυτούς που η διανοητική εμβέλεια αδυνατεί να περιλάβει στη λογική - συνειδητή περιοχή της, οι οποίοι όμως μας επηρεάζουν διαρκώς και από τους οποίους εν τέλει εξαρτάται η ίδια μας η ζωή και η εξέλιξή μας.
Περιληπτικά η Αποκρυφολογία είναι η Επιστήμη των επιδέξιων συνανθρώπων που αγωνίζονται σκληρά, να μελετήσουν τις εμπειρίες των μεταφυσικών ερευνητών (μυστών), πάνω στις ληθαργούσες δυνάμεις κάθε ανθρώπου και να τις επαληθεύσουν στους εαυτούς τους.
Γι’ αυτό μας παρέχει όλα τα γνωστά ως σήμερα αλλά και άγνωστα επιτεύγματα των πάμπολλων επί μέρους κλάδων της που καλύπτουν τόσο τον Μικρόκοσμο (άνθρωπο), όσο και τον Μακρόκοσμο (το σύμπαν ολόκληρο), με τις αόρατες στην ανθρωποϋπόσταση βαθιές του καταστάσεις, που τις γεμίζουν άπειρα όντα, κατάλληλα των υψηλοδονήσεών τους.


Αναλύεται εκτενώς όλη η αναγκαία Εσωτερική Παιδεία που έχει ανάγκη ο σημερινός άνθρωπος στο σταυροδρόμι της σύγχρονης πραγματικότητας, παρουσιάζονται οι μεγαλύτεροι Αποκρυφολόγοι όλων των εποχών, το έργο τους, η πλειονότητα των κλάδων που περιέχει η Αποκρυφολογία και τέλος μεταφυσικές λεπτομέρειες και αποκαλύψεις που για πρώτη φορά δημοσιοποιούνται.
Τα αίτια που οδήγησαν τον συγγραφέα στο να γραφεί το εν λόγω βιβλίο -πέραν των αναφερθέντων- είναι και η δίψα του ανθρώπου, κάθε ανθρώπου, να πληροφορηθεί ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.


Σκοπός του εν λόγω έργου είναι να έρθει στην γνώση κάθε ανθρώπου πως η Αποκρυφολογία είναι μια ξέχωρη και αληθινή Επιστήμη, η Επιστήμη των Πρώτων Αρχών και Αιτιών και πως είναι σχεδόν ταυτόσημη η έννοια αυτή με την Εσωτερική Φιλοσοφία, την Μεταφυσική και τον Εσωτερισμό. Ακόμα πιο συγκεκριμένα σκοπό της έχει να δώσει ανώτερες Γνώσεις στον άνθρωπο, τραβώντας τον ψηλότερα από τη ζωώδη και ενστικτώδικη κατάσταση που διαβιεί και φέρνοντάς τον άλλη μια φορά κοντά στην Τελειότητα, στην οποία κάποτε βρισκόταν.


Παρέχεται πληθώρα Γνώσεων και πρωτόφαντων Αποκαλύψεων με αποκλειστικό σκοπό να πληροφορήσει και να εκπαιδεύσει αληθινά και εις βάθος τον αναγνώστη για την υπερπραγματικότητα, καθώς επίσης να επιτύχει να τον απαγκιστρώσει από τη συνείδησή του, ώστε να προσανατολιστεί ή και να συνδεθεί ο Νους του με την υποσυνείδηση ή την υπερσυνείδησή του, που θα του παράσχει ιδία γνώση και επαλήθευση για όσα του καταμαρτυρά η πλούσια και τέλεια εμπειρία ενός συνανθρώπου του. Βλέπε και τις περιλήψεις των άλλων δύο τόμων.

 

Περιεχόμενα
   
   
Θερμή παράκληση σελ.5
Επιμέλεια του όλου έργου σελ.5
Η ονομασία του έργου σελ.7
Η παρεξηγημένη λέξη της Αποκρυφολογίας σελ.9
Αφιέρωση σελ.13
Σκοπός του έργου μου αυτού σελ.15
Διαίρεση του όλου έργου σε δύο τόμους σελ.17
Προετοιμασία του αναγνώστη σελ.19
Η θεωρητική πλευρά της όλης Αποκρυφολογίας σελ.21
Πρόλογος σελ.23
Εισαγωγή σελ.25
Αποκρυφολογία η πρώτη των Επιστημών σελ.29
Ας Αποκρυφολογήσουμε το Σύμπαν σελ.53
Ο άνθρωπος ανάμεσα στους κόσμους σελ.75
Μερικοί κλάδοι της Αποκρυφολογίας που μπορούν να κατανοηθούν σελ.105
Η μανία της μαντείας σελ.151
Η θεραπευτική μανία σελ.175
Παραπλήσιες εξελίξεις σελ.191
Άνομα περιπλανώμενα όντα σελ.219
Σαρκώσεις και αποσαρκώσεις πνευματοψυχών σελ.247
Οι Δημιουργίες και οι καταστροφές τους σελ.271
Η Ελεύθερη Βούληση σελ.297
Ομαδικές Ψυχές σελ.327
Τα Αδελφά Πνεύματα σελ.343

 

 

 

 

Photo gallery

Παραγγελίες Βιβλίων

 

 

     

Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα ή άρθρα που τοποθετούμε στη σελίδα του Ομακοείου.    

1168467
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
414
427
1718
1162800
8830
17935
1168467