- - - - - -
  • Ομακοείο Καρδίτσας
    Τσιάπουλας Β. Ελευθέριος
  • Κέντρο εσωτερικής φιλοσοφίας
    Εφαρμογή μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δραστηριότητες
ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Το Ομακοείο Καρδίτσας διδάσκει τις ενότητες της εσωτερικής φιλοσοφίας.
θεραπευτικες Συνεδριες
Εσωτερισμός προς όλους
Εφαρμογή εσωθεραπευτικών μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής που στοχεύουν στην πρόληψη, αρμονία, διατήρηση, της υγείας του ανθρωπίνου οργανισμού.
εκπαιδευση
Θεματολογία της μεταφυσικής & του εσωτερισμού
Παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που χαρίζει στον μαθητή τα μέγιστα όσα οφέλη.
Βιβλιογραφια
Πώληση Βιβλίων
Παρατίθενται βιβλία , μελέτες και περιοδικά από τους Ν.Α.Μαργιωρή, Κατσιάμπα Λ. Ηλία & Τσιάπουλα Β. Ελευθέριο ιδρυτή και εκπρόσωπο του Ομακοείου Καρδίτσας.
A+ R A-

show

 

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ   

show

Τα ετήσια προγράμματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού αφορούν ανάπτυξη  θεμάτων με βάση την αντίληψη των μυστών.  Οι παρακαταθήκες που άφησαν μεγάλοι μύστες δηλώνουν την προέλευση του ανθρώπου, την έννοια της πνευματικής εξέλιξης, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου,  της πραγμάτωσης του ανθρώπου με βάση την αντίληψη της εσωτερικής φιλοσοφίας, την ατομική και ομαδική εξέλιξη, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, η έννοια των δεσμών του ανθρώπου.

         Τα θέματα αντλούνται από ενότητες του εσωτερισμού όπως   «εσωτερική φιλοσοφία», «εσωτερική μύηση», «εσωτερική θεραπευτική», «αστρολογία-αστροσοφία», «προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί», «Διαλογισμός», «Τα Συστήματα Της Γιόγκα» .

show

Τα σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας στοχεύουν στην κατάρτιση πάνω σε τομείς της μεταφυσικής και του εσωτερισμού. Οι κύριες ενότητες των σεμιναρίων αφορούν την ιστορία της μεταφυσικής, τις εσωθεραπευτικές μεθόδους των εναλλακτικών θεραπειών, ασκήσεις των συστημάτων της γιόγκα  που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

        Η κατάρτιση σε ασκήσεις της γιόγκα βοηθούν τον άνθρωπο να διδαχθεί μεθόδους που να τον βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή του. Η μέθοδος της διαφραγματικής αναπνοής,  χαλάρωσης, στοχασμού,  διαλογισμού παρέχουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει χρήση του εσωτερικού του δυναμισμού χωρίς τη βοήθεια τρίτου ανθρώπου , ενός εσωθεραπευτή, αλλά με τη βοήθεια του ίδιου του εαυτού του.

show Ο όρος «εσωθεραπευτικές μέθοδοι» αφορούν τη χρήση του λόγου της εξερχόμενης ροής της ενέργειας από τα άκρα του ανθρώπου, την πίστη, τη συγκέντρωση, τον δημιουργικό οραματισμό, το διαλογισμό,  και γενικότερα τη χρήση του εσωτερικού δυναμισμού του ανθρώπου και της ζωτικότητάς του, που ενυπάρχει στον άνθρωπο , θρέφει και συντηρεί τον ίδιο.  

Κάρμα. Ο Νόμος της Ανταποδοτικής Δικαιοσύνης


Είναι το εικοστό τρίτο βιβλίο του Νικολάου Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1989.
Ο συγγραφέας μέσα απ’ αυτό το βιβλίο αποτείνεται στους συνανθρώπους της εποχής του και στους μέλλοντες να ζήσουν, υποδεικνύοντας ένα τρόπο ζωής, που σαν βάση του, θα έχει την αγάπη στηριζόμενη στη θυσία αυτών που θεωρεί κεκτημένα δικαιώματά του καίτοι τις πιο πολλές φορές, αυτά τα δήθεν δικαιώματά του, αφαιρούν την ελευθερία από τους ομοίους του.


Ταυτόχρονα, δίνει όλο το μέγεθος των ευθυνών, κάθε πράξης, λόγου, σκέψης, που παρ’ όλο που δείχνουν απόλυτη δήθεν συμφωνία με τα καθιερωμένα, στο βάθος, παίρνουν την ευτυχία, τη χαρά, την πρόοδο και καθυστερούν την εξέλιξη του συνανθρώπου, από τη στέρηση αυτών των ιερών δικαιωμάτων του, που προκαλείται ουσιαστικά, από την απουσία της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.


Απευθυνόμενος προς τους αναγνώστες του, τους κάνει έκκληση να προσέξουν την θέση τους μέσα στην οικογένειά τους, μέσα στην κοινωνία τους, στο έθνος τους και σ’ όλη την ανθρώπινη φυλή, να συμπεριφέρονται όπως ο Νόμος της Ανταποδοτικής Δικαιοσύνης ορίζει, αυτός που τίποτα δεν του διαφεύγει και που είναι αδιάψευστος παρατηρητής μας, για κάθε τι που σκεπτόμαστε, που λέμε και που κάνουμε, γιατί έχει το παρατηρητήριό του μέσα στα βάθη του πραγματικού είναι μας.


Μέσα στο πολυσέλιδο αυτό έργο αναλύονται τα τρία αναγνωριστικά σημεία που φέρνει με την γέννησή του ο άνθρωπος στον κόσμο μας. Είναι οι τρεις σπόροι που συνοδεύουν την πνευματοψυχή στην τρισδιάστατη περιοχή μας. Ο σπόρος της Ανταποδοτικής Δικαιοσύνης, ο σπόρος της Ελεύθερης Βούλησης και ο σπόρος της Μετενσάρκωσης.


Εξιστορούνται επίσης πολλά πρακτικά παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το Κάρμα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Πρόκειται για ένα βιβλίο με σπάνιες λεπτομέρειες και αναλύσεις που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό τόσο εκτεταμένα και εμπεριστατωμένα.

 

Περιεχόμενα
   
   
Θερμή παράκληση σελ.4
Επιμέλεια του έργου σελ.4
Υπογραφή του συγγραφέα σελ.5
Το εξώφυλλο του βιβλίου σελ.5
Αφιέρωση του έργου σελ.6
Η φωνή του συγγραφέα σελ.7
Το εξώφυλλο με τη λαμπροπαράσταση του ’ρχοντα Μιχαήλ σελ.9
Πως γράφτηκε το Κάρμα με τούτο το βιβλίο σελ.11
Πρόλογος σελ.13
Εισαγωγή σελ.19
Πως λειτουργεί το Κάρμα σελ.25
Οι Αντιθέσεις και το Κάρμα σελ.49
Το Κάρμα μέσα στις οικογένειες σελ.59
Το Κάρμα ανάμεσα σε δυο ή σε περισσότερες οικογένειες σελ.97
Το Ατομικό Κάρμα ισχυρότερο από όλα τα άλλα Κάρμα σελ.145
Φυλετικό, υποφυλετικό και εθνικό Κάρμα σελ.193
Καρμικές παραστατικές εικόνες σελ.241
Πως αποφεύγουμε το Κάρμα σελ.293
Σκέψεις και συλλογισμοί πάνω στο Κάρμα σελ.319
Επίλογος σελ.343
Κυκλοφορούντα του ίδιου βιβλία σελ.369
   

 

 

 

Photo gallery

Παραγγελίες Βιβλίων

 

 

     

Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα ή άρθρα που τοποθετούμε στη σελίδα του Ομακοείου.    

1017742
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
159
355
2263
1012278
3521
15806
1017742