- - - - - -
  • Ομακοείο Καρδίτσας
    Τσιάπουλας Β. Ελευθέριος
  • Κέντρο εσωτερικής φιλοσοφίας
    Εφαρμογή μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δραστηριότητες
ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Το Ομακοείο Καρδίτσας διδάσκει τις ενότητες της εσωτερικής φιλοσοφίας.
θεραπευτικες Συνεδριες
Εσωτερισμός προς όλους
Εφαρμογή εσωθεραπευτικών μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής που στοχεύουν στην πρόληψη, αρμονία, διατήρηση, της υγείας του ανθρωπίνου οργανισμού.
εκπαιδευση
Θεματολογία της μεταφυσικής & του εσωτερισμού
Παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που χαρίζει στον μαθητή τα μέγιστα όσα οφέλη.
Βιβλιογραφια
Πώληση Βιβλίων
Παρατίθενται βιβλία , μελέτες και περιοδικά από τους Ν.Α.Μαργιωρή, Κατσιάμπα Λ. Ηλία & Τσιάπουλα Β. Ελευθέριο ιδρυτή και εκπρόσωπο του Ομακοείου Καρδίτσας.
A+ R A-

show

 

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ   

show

Τα ετήσια προγράμματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού αφορούν ανάπτυξη  θεμάτων με βάση την αντίληψη των μυστών.  Οι παρακαταθήκες που άφησαν μεγάλοι μύστες δηλώνουν την προέλευση του ανθρώπου, την έννοια της πνευματικής εξέλιξης, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου,  της πραγμάτωσης του ανθρώπου με βάση την αντίληψη της εσωτερικής φιλοσοφίας, την ατομική και ομαδική εξέλιξη, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, η έννοια των δεσμών του ανθρώπου.

         Τα θέματα αντλούνται από ενότητες του εσωτερισμού όπως   «εσωτερική φιλοσοφία», «εσωτερική μύηση», «εσωτερική θεραπευτική», «αστρολογία-αστροσοφία», «προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί», «Διαλογισμός», «Τα Συστήματα Της Γιόγκα» .

show

Τα σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας στοχεύουν στην κατάρτιση πάνω σε τομείς της μεταφυσικής και του εσωτερισμού. Οι κύριες ενότητες των σεμιναρίων αφορούν την ιστορία της μεταφυσικής, τις εσωθεραπευτικές μεθόδους των εναλλακτικών θεραπειών, ασκήσεις των συστημάτων της γιόγκα  που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

        Η κατάρτιση σε ασκήσεις της γιόγκα βοηθούν τον άνθρωπο να διδαχθεί μεθόδους που να τον βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή του. Η μέθοδος της διαφραγματικής αναπνοής,  χαλάρωσης, στοχασμού,  διαλογισμού παρέχουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει χρήση του εσωτερικού του δυναμισμού χωρίς τη βοήθεια τρίτου ανθρώπου , ενός εσωθεραπευτή, αλλά με τη βοήθεια του ίδιου του εαυτού του.

show Ο όρος «εσωθεραπευτικές μέθοδοι» αφορούν τη χρήση του λόγου της εξερχόμενης ροής της ενέργειας από τα άκρα του ανθρώπου, την πίστη, τη συγκέντρωση, τον δημιουργικό οραματισμό, το διαλογισμό,  και γενικότερα τη χρήση του εσωτερικού δυναμισμού του ανθρώπου και της ζωτικότητάς του, που ενυπάρχει στον άνθρωπο , θρέφει και συντηρεί τον ίδιο.  

Μετενσάρκωση


 

Είναι το εικοστό τέταρτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1990. Σκοπός του συγγραφέα είναι μέσα από τις σελίδες του εν λόγω βιβλίου να φέρει στην γνώση του κάθε συνανθρώπου, πως η ζωή δεν είναι όπως εξωτερικά τη βλέπουμε, αλλά κατέχει μέσα της άλλη ζωή ανώτερη και διαφορετική, που δεν γνωρίζει θάνατο και εξαφάνιση, παρά συμπίπτει με την αφθαρσία και τείνει προς την τελειότητα που κάποτε οπωσδήποτε θα φθάσει.


Αναλύει με βαθύτατη λεπτομέρεια τους τρεις βασικούς νόμους που διέπουν άπασα την Δημιουργία. Την Ελεύθερη Βούληση, το Κάρμα και ειδικότερα την Μετενσάρκωση ή την συνεχή ενσωμάτωση ή την αδιάκοπη σάρκωση των πνευματοψυχών, που παίρνουν από κάθε αναγέννησή τους την εμπειρία του μορφικού μας κόσμου, που συνίσταται στις αντιθέσεις που επικρατούν στην διάστασή μας. Μόνον με την Μετενσάρκωση λύνονται όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα, αλλιώς σκοτάδι βαθύ επικρατεί σε τούτη την μορφοζωή όπως εμπεριστατωμένα αποδεικνύεται απ’ όλες τις απόψεις μέσα στις σελίδες του έργου του συγγραφέα.


Συμβουλεύει ότι όταν εσωστραφεί ο άνθρωπος, όταν ενδοσκοπήσει, όταν αρχίσει να θέλει να γνωρίσει την αλήθεια, αφνίδια θα δει πως η εξώτερη ματαιότητα που τον κυκλώνει, είναι μια ψευδαίσθηση που τον τυφλώνει, από την λάμψη της αλήθειας, αυτής που αναζητεί. Μόλις παραμερίσει το χοντρό πέπλο που τον σκοτιδιάζει, μόλις στραφεί προς τα πνευματικά, μόλις αφήσει του Νου του τα εμπόδια, αμέσως βλέπει την αλήθεια και αναγνωρίζει έναν εαυτό, αιώνιο και αθάνατο, ευλογημένο γιο του Ύψιστου Πατέρα. Αυτό το ωραίο όνειρο γίνεται πραγματικότητα μόνον με την αναγνώριση της μετενσάρκωσης - αναγέννησης.

 

Περιεχόμενα
   
   
Σημειώσεις προ του προλόγου σελ.5
Πρόλογος σελ.11
Εισαγωγή σελ.13
Προσανατολισμός και κατατόπιση του αναγνώστη σελ.17
Τι Μετενσαρκώνεται και πως Μετενσαρκώνεται σελ.27
Ποιος ο σκοπός της Μετενσάρκωσης σελ.43
Αντιμαχία των τριών μεγάλων Νόμων, Κάρμα -Μετενσάρκωση - Ελεύθερη Βούληση σελ.57
Η Φιλοσοφία του Νόμου της Μετενσάρκωσης σελ.71
Τι δεν Μετενσαρκώνεται σελ.83
Μετενσαρκώσεις των ίδιων πνευματοψυχών στις ίδιες οικογένειες σελ.97
Μετενσάρκωση και Μετεμψύχωση σελ.111
Η Απολύτρωση των πνευματοψυχών από τις Μετενσαρκώσεις τους σελ.125
Μετενσαρκωτική κάθοδος των Διδασκάλων της Σοφίας σελ.139
Μεγάλοι Αποσταλμένοι του Θεού για να διαφωτίσουν την ανθρωπότητα σελ.151
Νύξεις στα ιερά βιβλία για τη Μετενσάρκωση σελ.181
Ο Νόμος της Πανσυμπαντικής Αναγέννησης και επαναϋλοποίησης των Κόσμων και των Όντων σελ.207
Εξακριβωμένες Μετενσαρκώσεις σελ.223
Εξακριβωμένες Υλοποιήσεις σελ.265
Επίλογος σελ.281
Περιεχόμενα σελ.283
Κυκλοφορούντα του ίδιου βιβλία, περιοδικά, μελέτες,Εσωτερικό Κλειδί σελ.284

 

 

 

Photo gallery

Παραγγελίες Βιβλίων

 

 

     

Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα ή άρθρα που τοποθετούμε στη σελίδα του Ομακοείου.    

1168485
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
432
427
1736
1162800
8848
17935
1168485