- - - - - -
  • Ομακοείο Καρδίτσας
    Τσιάπουλας Β. Ελευθέριος
  • Κέντρο εσωτερικής φιλοσοφίας
    Εφαρμογή μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δραστηριότητες
ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Το Ομακοείο Καρδίτσας διδάσκει τις ενότητες της εσωτερικής φιλοσοφίας.
θεραπευτικες Συνεδριες
Εσωτερισμός προς όλους
Εφαρμογή εσωθεραπευτικών μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής που στοχεύουν στην πρόληψη, αρμονία, διατήρηση, της υγείας του ανθρωπίνου οργανισμού.
εκπαιδευση
Θεματολογία της μεταφυσικής & του εσωτερισμού
Παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που χαρίζει στον μαθητή τα μέγιστα όσα οφέλη.
Βιβλιογραφια
Πώληση Βιβλίων
Παρατίθενται βιβλία , μελέτες και περιοδικά από τους Ν.Α.Μαργιωρή, Κατσιάμπα Λ. Ηλία & Τσιάπουλα Β. Ελευθέριο ιδρυτή και εκπρόσωπο του Ομακοείου Καρδίτσας.
A+ R A-

show

 

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ   

show

Τα ετήσια προγράμματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού αφορούν ανάπτυξη  θεμάτων με βάση την αντίληψη των μυστών.  Οι παρακαταθήκες που άφησαν μεγάλοι μύστες δηλώνουν την προέλευση του ανθρώπου, την έννοια της πνευματικής εξέλιξης, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου,  της πραγμάτωσης του ανθρώπου με βάση την αντίληψη της εσωτερικής φιλοσοφίας, την ατομική και ομαδική εξέλιξη, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, η έννοια των δεσμών του ανθρώπου.

         Τα θέματα αντλούνται από ενότητες του εσωτερισμού όπως   «εσωτερική φιλοσοφία», «εσωτερική μύηση», «εσωτερική θεραπευτική», «αστρολογία-αστροσοφία», «προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί», «Διαλογισμός», «Τα Συστήματα Της Γιόγκα» .

show

Τα σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας στοχεύουν στην κατάρτιση πάνω σε τομείς της μεταφυσικής και του εσωτερισμού. Οι κύριες ενότητες των σεμιναρίων αφορούν την ιστορία της μεταφυσικής, τις εσωθεραπευτικές μεθόδους των εναλλακτικών θεραπειών, ασκήσεις των συστημάτων της γιόγκα  που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

        Η κατάρτιση σε ασκήσεις της γιόγκα βοηθούν τον άνθρωπο να διδαχθεί μεθόδους που να τον βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή του. Η μέθοδος της διαφραγματικής αναπνοής,  χαλάρωσης, στοχασμού,  διαλογισμού παρέχουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει χρήση του εσωτερικού του δυναμισμού χωρίς τη βοήθεια τρίτου ανθρώπου , ενός εσωθεραπευτή, αλλά με τη βοήθεια του ίδιου του εαυτού του.

show Ο όρος «εσωθεραπευτικές μέθοδοι» αφορούν τη χρήση του λόγου της εξερχόμενης ροής της ενέργειας από τα άκρα του ανθρώπου, την πίστη, τη συγκέντρωση, τον δημιουργικό οραματισμό, το διαλογισμό,  και γενικότερα τη χρήση του εσωτερικού δυναμισμού του ανθρώπου και της ζωτικότητάς του, που ενυπάρχει στον άνθρωπο , θρέφει και συντηρεί τον ίδιο.  

Γένεση και Θάνατος των Κόσμων


 

Είναι το δέκατο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1979 (δύο εκδόσεις).
Σ’ αυτό ο συγγραφέας δίνει απάντηση προσωπική, απόλυτα δική του, στο μέγα θέμα κάθε εποχής, το εσχατολογικό. Η μυστικιστική ψυχή του φανερώνει τις εμπειρίες της και προσπαθεί να δώσει την απάντηση, με μέσο και όργανο το Νου και τη γραφίδα, για υπερδιανοητικά και υπερσυνειδητά συμβάντα. Βάσει αυτών ξεδιπλώνεται ένας αιώνιος δημιουργικός κύκλος, που τον συντονίζει και τον δημιουργεί ο ΛΟΓΟΣ, που στην ανθρώπινή μας γλώσσα λέγεται Ιησούς Χριστός.


Στο εν λόγω έργο μας κυριαρχεί ένας βαθύς και ατέλειωτος οραματισμός, συνδυασμένος και ενισχυμένος με Πυρηνική Φυσική, Αστρονομία, Αστροσοφία, Θεολογία και Εσωτερική Φιλοσοφία, από τον πρόλογο ακόμα και φτάνει στον επίλογο πολύ γιγαντωμένος για να προσφέρει στον κατάπληκτο αναγνώστη σκηνές υπερβιβλικών και απίθανων εικόνων.


Η Γένεση και Θάνατος των κόσμων ξετυλίγεται μπροστά στη φυσική οθόνη που παρακολουθεί ο αναγνώστης και βλέπει ότι κανένα από τα όντα που γεννιούνται μέσα στους πολυποίκιλους κόσμους της Δημιουργίας δεν εξαιρείται και δε διαφεύγει από τους αιώνιους Νόμους, που καθορίζουν και εποπτεύουν την αρχή και το τέλος τους.


Ύλη, Αντιΰλη και Υπερύλη υπακούουν και ακολουθούν πιστά το εκτελούμενο Σχέδιο Εκείνου, που σκοπός του είναι η εξέλιξη των κόσμων και των όντων, της ίδιας της Ουσίας Του τα προϊόντα. Ένας αγώνας ατέλειωτος των διχασμένων δυνάμεών Του γεννά τη ζωή και τη μορφή στους άπειρους κόσμους Του και κατευθύνει το αιώνιο ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. Η μεγαλειώδης αυτή και αιώνια σκηνή που μέσα της κινούνται τα Πρωτοσπέρματα της Πανδημιουργίας περιγράφεται, ερμηνεύεται και ζωγραφίζεται ανάγλυφα μέσα στις ανεπανάληπτες σελίδες του βιβλίου.

 

Περιεχόμενα  
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ  
     
     
Πρόλογος σελ.7  
Εισαγωγή σελ.19  
Συστολή - Συσπείρωση και αφανισμός του προηγούμενου
Σύμπαντος σελ.23  
Η Αντιΰλη σελ.39  
Πυθαγόρας και Αϊνστάιν σελ.45  
Ύλη και Αντιΰλη σελ.55  
Η πτώση των προσυμπαντικών προγόνων στην Αντιΰλη σελ.67  
Μετά την μεταπήδηση στην Αντιΰλη σελ.97  
Το Τέλος των Καιρών σελ.117  
     
                      ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
     
Η Μεγάλη Απουσία του Θείου Όντος σελ.125  
Το Ξύπνημα του Θείου Όντος σελ.131  
Έναρξη της Γένεσης των Κόσμων σελ.137  
Η Έβδομη Ακτίνα και ο σχηματισμός των δεκατριών διαστάσεών της σελ.141  
Τα Αντισύμπαντα με την Αντιΰλη του και το Χάος σελ.177  
Το Χάος καταφύγιο των δοκιμασμένων ψυχών σελ.189  
Τα Υπερσύμπαντα η Έδρα του Πατέρα σελ.195  
Επίλογος σελ.219  
     
                           ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΚΔΟΣΗΣ
     
Η εικόνα του εμπροσθίου εξωφύλλου και ο αποσυμβολισμός της σελ.229  
Πρόλογος της δεύτερης έκδοσης σελ.233  
Εισαγωγή της δεύτερης έκδοσης σελ.237  
Πνευματικός Ενεργισμός σελ.241  
Τα Οράματα σελ.253  
Η Μεγάλη Ώρα σελ.273  
Η Μυστική Διαθήκη σελ.291  
Θάνατος Σώματος - Ανάσταση Πνεύματος σελ.304  
Επίλογος δεύτερης έκδοσης σελ.313  
Περιεχόμενα σελ.317  
Κυκλοφορούντα του ίδιου βιβλία σελ.319  
Πολυγραφημένες μελέτες σελ.320  
Περιοδικό Ομακοείο σελ.321  
Εσωτερικό Κλειδί σελ.321  
Συνοπτική περίληψη του έργου σελ.323  
     

 

 

 

 

 

Photo gallery

Παραγγελίες Βιβλίων

 

 

     

Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα ή άρθρα που τοποθετούμε στη σελίδα του Ομακοείου.    

1017723
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
140
355
2244
1012278
3502
15806
1017723