- - - - - -
  • Ομακοείο Καρδίτσας
    Τσιάπουλας Β. Ελευθέριος
  • Κέντρο εσωτερικής φιλοσοφίας
    Εφαρμογή μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δραστηριότητες
ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Το Ομακοείο Καρδίτσας διδάσκει τις ενότητες της εσωτερικής φιλοσοφίας.
θεραπευτικες Συνεδριες
Εσωτερισμός προς όλους
Εφαρμογή εσωθεραπευτικών μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής που στοχεύουν στην πρόληψη, αρμονία, διατήρηση, της υγείας του ανθρωπίνου οργανισμού.
εκπαιδευση
Θεματολογία της μεταφυσικής & του εσωτερισμού
Παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που χαρίζει στον μαθητή τα μέγιστα όσα οφέλη.
Βιβλιογραφια
Πώληση Βιβλίων
Παρατίθενται βιβλία , μελέτες και περιοδικά από τους Ν.Α.Μαργιωρή, Κατσιάμπα Λ. Ηλία & Τσιάπουλα Β. Ελευθέριο ιδρυτή και εκπρόσωπο του Ομακοείου Καρδίτσας.
A+ R A-

show

 

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ   

show

Τα ετήσια προγράμματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού αφορούν ανάπτυξη  θεμάτων με βάση την αντίληψη των μυστών.  Οι παρακαταθήκες που άφησαν μεγάλοι μύστες δηλώνουν την προέλευση του ανθρώπου, την έννοια της πνευματικής εξέλιξης, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου,  της πραγμάτωσης του ανθρώπου με βάση την αντίληψη της εσωτερικής φιλοσοφίας, την ατομική και ομαδική εξέλιξη, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, η έννοια των δεσμών του ανθρώπου.

         Τα θέματα αντλούνται από ενότητες του εσωτερισμού όπως   «εσωτερική φιλοσοφία», «εσωτερική μύηση», «εσωτερική θεραπευτική», «αστρολογία-αστροσοφία», «προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί», «Διαλογισμός», «Τα Συστήματα Της Γιόγκα» .

show

Τα σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας στοχεύουν στην κατάρτιση πάνω σε τομείς της μεταφυσικής και του εσωτερισμού. Οι κύριες ενότητες των σεμιναρίων αφορούν την ιστορία της μεταφυσικής, τις εσωθεραπευτικές μεθόδους των εναλλακτικών θεραπειών, ασκήσεις των συστημάτων της γιόγκα  που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

        Η κατάρτιση σε ασκήσεις της γιόγκα βοηθούν τον άνθρωπο να διδαχθεί μεθόδους που να τον βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή του. Η μέθοδος της διαφραγματικής αναπνοής,  χαλάρωσης, στοχασμού,  διαλογισμού παρέχουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει χρήση του εσωτερικού του δυναμισμού χωρίς τη βοήθεια τρίτου ανθρώπου , ενός εσωθεραπευτή, αλλά με τη βοήθεια του ίδιου του εαυτού του.

show Ο όρος «εσωθεραπευτικές μέθοδοι» αφορούν τη χρήση του λόγου της εξερχόμενης ροής της ενέργειας από τα άκρα του ανθρώπου, την πίστη, τη συγκέντρωση, τον δημιουργικό οραματισμό, το διαλογισμό,  και γενικότερα τη χρήση του εσωτερικού δυναμισμού του ανθρώπου και της ζωτικότητάς του, που ενυπάρχει στον άνθρωπο , θρέφει και συντηρεί τον ίδιο.  

Οι Φαραώ Ακενατόν και Τουταγχαμών

 

 


    Είναι το ένατο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1978 (δύο εκδόσεις). Είναι η άλλη πλευρά της Ελληνοαιγυπτιακής μύησης. Ο αναγνώστης έπρεπε να συμμεθέξει στο σύστημα της Αιγυπτιακής μύησης μια και υπάγεται στο ίδιο κύκλωμα της Εσωτερικής Αλήθειας.

Ο μέγας Μύστης Φαραώ Ακενατόν ίδρυσε για πρώτη φορά στον κόσμο, την ανοιχτή θρησκεία του Ενός Θεού, του Φωτεινού Ατόν. Ένας μυστικισμός αιφνίδια παρουσιάστηκε γύρω στα 1500 π.Χ. και δόνησε τους λίγους που γνώριζαν σε τι αντιστοιχούσε. Αυτός ο περίεργος Φαραώ ενώθηκε μαζί με την ίδια Πρωταρχική Μονάδα και μας αποκάλυψε την υψηλή Αλήθεια της Μοναδοΰπαρξης.


Οι μυήσεις της τότε εποχής, στην Ηλιούπολη, στις Θήβες και στη Μέμφιδα, έδωσαν τους μύστες τους δικούς μας, που μυήθηκαν εκεί, από τον αλησμόνητο Ορφέα, ως τον ευλογημένο Θείο Πυθαγόρα. Ο Μονοθεϊσμός του Μωυσή διδάχτηκε εκεί, για ν’ αποβεί αργότερα ο εβραϊκός Ιεχωβά και του προφήτη Μωάμεθ του δοξασμένου του Αλλάχ.


Η Αιγυπτιακή Μύηση προέρχεται από παλιούς πολιτισμούς (Δράβιδες), που φέρνουν μέσα τους το σπέρμα της αληθινής Πνευματικότητας. Το βιβλίο τούτο θα σας προετοιμάσει για την μεγάλη μύηση της διάδοχης ελληνιστικής μύησης.


Παρέχεται επίσης και μέθοδος εκμάθησης της ιερογλυφικής γραφής για όσους θα ήθελαν να εμβαθύνουν ιδίοις όμμασι στα νόηματα και στις έννοιες που οι χιλιετηρίδες διέσωσαν ως σήμερα.

 

 

Περιεχόμενα
         Α' Έκδοσης 1978
   
   
Προλεγόμενα σελ.9
Πρόλογος σελ.13
Εισαγωγή σελ.23
Τα Αιγυπτιακά Μυστήρια σελ.29
Τα Μυστικά των Πυραμίδων σελ.47
Σφίγγα: Το αρχαιότερο Σύμβολο του Κόσμου σελ.65
Αμενχοτέπ - Ακενατόν - Αμενόφις ο Δ΄ σελ.75
Η Μύηση του Αμενχοτέπ στην Ηλιούπολη σελ.85
Η εισδοχή για Μύηση σελ.89
Η ανάρρηση στο θρόνο της μεγαλύτερης Αυτοκρατορίας σελ.99
Η πρώτη αίρεση στον κόσμο σελ.105
Η νέα πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας Ακετατόν Ελ Αμάρνα σελ.115
Η πτώση και ο θάνατος του Ακενατόν σελ.125
Η διάδοχη κατάσταση μετά την πτώση σελ.129
Η ταφή ενός άσημου Φαραώ και η ανεύρεση του τάφου του Τουταγχαμών σελ.135
Το Θαύμα της εύρεσης του τάφου σελ.137
Η κατάρα των Φαραώ σελ.151
Τα ευρήματα του τάφου του Φαραώ Τουταγχαμών σελ.161
Επίλογος Α΄ έκδοσης σελ.171
   
                           Β΄ ΕΚΔΟΣΗΣ (ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΥΛΗ)
   
Πρόλογος δεύτερης έκδοσης σελ.181
Εισαγωγή δεύτερης έκδοσης σελ.187
Ερμής ο Τρισμέγιστος Θωθ ή Θωτ ή Τεχούτι:

Photo gallery

Παραγγελίες Βιβλίων

 

 

     

Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα ή άρθρα που τοποθετούμε στη σελίδα του Ομακοείου.    

1070890
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
305
367
2412
1065880
11632
14006
1070890