- - - - - -
  • Ομακοείο Καρδίτσας
    Τσιάπουλας Β. Ελευθέριος
  • Κέντρο εσωτερικής φιλοσοφίας
    Εφαρμογή μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δραστηριότητες
ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Το Ομακοείο Καρδίτσας διδάσκει τις ενότητες της εσωτερικής φιλοσοφίας.
θεραπευτικες Συνεδριες
Εσωτερισμός προς όλους
Εφαρμογή εσωθεραπευτικών μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής που στοχεύουν στην πρόληψη, αρμονία, διατήρηση, της υγείας του ανθρωπίνου οργανισμού.
εκπαιδευση
Θεματολογία της μεταφυσικής & του εσωτερισμού
Παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που χαρίζει στον μαθητή τα μέγιστα όσα οφέλη.
Βιβλιογραφια
Πώληση Βιβλίων
Παρατίθενται βιβλία , μελέτες και περιοδικά από τους Ν.Α.Μαργιωρή, Κατσιάμπα Λ. Ηλία & Τσιάπουλα Β. Ελευθέριο ιδρυτή και εκπρόσωπο του Ομακοείου Καρδίτσας.
A+ R A-

show

 

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ   

show

Τα ετήσια προγράμματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού αφορούν ανάπτυξη  θεμάτων με βάση την αντίληψη των μυστών.  Οι παρακαταθήκες που άφησαν μεγάλοι μύστες δηλώνουν την προέλευση του ανθρώπου, την έννοια της πνευματικής εξέλιξης, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου,  της πραγμάτωσης του ανθρώπου με βάση την αντίληψη της εσωτερικής φιλοσοφίας, την ατομική και ομαδική εξέλιξη, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, η έννοια των δεσμών του ανθρώπου.

         Τα θέματα αντλούνται από ενότητες του εσωτερισμού όπως   «εσωτερική φιλοσοφία», «εσωτερική μύηση», «εσωτερική θεραπευτική», «αστρολογία-αστροσοφία», «προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί», «Διαλογισμός», «Τα Συστήματα Της Γιόγκα» .

show

Τα σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας στοχεύουν στην κατάρτιση πάνω σε τομείς της μεταφυσικής και του εσωτερισμού. Οι κύριες ενότητες των σεμιναρίων αφορούν την ιστορία της μεταφυσικής, τις εσωθεραπευτικές μεθόδους των εναλλακτικών θεραπειών, ασκήσεις των συστημάτων της γιόγκα  που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

        Η κατάρτιση σε ασκήσεις της γιόγκα βοηθούν τον άνθρωπο να διδαχθεί μεθόδους που να τον βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή του. Η μέθοδος της διαφραγματικής αναπνοής,  χαλάρωσης, στοχασμού,  διαλογισμού παρέχουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει χρήση του εσωτερικού του δυναμισμού χωρίς τη βοήθεια τρίτου ανθρώπου , ενός εσωθεραπευτή, αλλά με τη βοήθεια του ίδιου του εαυτού του.

show Ο όρος «εσωθεραπευτικές μέθοδοι» αφορούν τη χρήση του λόγου της εξερχόμενης ροής της ενέργειας από τα άκρα του ανθρώπου, την πίστη, τη συγκέντρωση, τον δημιουργικό οραματισμό, το διαλογισμό,  και γενικότερα τη χρήση του εσωτερικού δυναμισμού του ανθρώπου και της ζωτικότητάς του, που ενυπάρχει στον άνθρωπο , θρέφει και συντηρεί τον ίδιο.  

Μεταθανάτια Ζωή

 

Είναι το δέκατο έκτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1982 (δύο εκδόσεις). Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη οραματιστική απόδοση της μετά θάνατο ζωής του κάθε ανθρώπου.
Μας δίδει μια πρωτοφανή ανάλυση των χώρων που η ψυχή εισέρχεται μετά θάνατο, άσαρκη πια και απελευθερωμένη. Αποδεικνύει την συνέχεια της πνευματοψυχικής ζωής σε άλλες διαστάσεις και την ανάπτυξη μιας δραστηριότητας που αποσκοπεί να ολοκληρώσει την τελειοποίησή της προς ομοίωση με την ίδια την τελειότητα.


Όλα τα ανυπέρβλητα εμπόδια της διάλυσης του σκότους, των δεισιδαιμονιών και της αμάθειας έχουν υπερπηδηθεί και ο μελετητής των αοράτων κόσμων εισέρχεται θριαμβευτής μέσα στους κόσμους της επέκεινα περιοχής. Μια ζωντανή και άφοβη διήγηση, μια ξεκάθαρη και σαφή παρουσίαση, μας δίνει και τις μικρότερες πληροφορίες για τα επακόλουθα του θανάτου. Ένας ζωντανός καθρέπτης μέσα στον οποίο φαίνονται όλες οι μετά θάνατο δραστηριότητες της πνευματοψυχής μέσα στις γειτονικές διαστάσεις, όπου καταφεύγει.


Η Μεταθανάτια Ζωή ενημερώνει τον μαθητή ή αναγνώστη για κάθε μετά θάνατο συμβάν και τον προετοιμάζει για το μεγάλο θαύμα της αποβολής της μούμιας - φορέα - σώματος κατά την ώρα της μεγάλης κρίσης. Δεν έχει καμία σχέση με φοβίες και πικρίες. Ίσα ίσα, εμψυχώνει, ενισχύει και παρέχει με την αλήθεια που διδάσκει, τέλεια ψυχική ελάφρωση και παντοδυναμία.


Μας προτρέπει να αναρωτηθούμε τι κακό μας κάνει η τωρινή μας αγνωσία. Ενώ αντίθετα η γνώση της αλήθειας οπλίζει τον φυσικό μας Νου με σθένος, γιατί μας δίνει τις εσωτερικές κρυμμένες γνώσεις που φέρνουν την ψυχή κοντά μας και που με την βοήθειά της αντιλαμβανόμαστε το βαθιά κρυμμένο μυστικό της αιωνιότητάς μας.


Με το βιβλίο αυτό εισέρχεται ο αναγνώστης σε μια προσωπική του μύηση. Μ’ αυτήν κατέχει πια την μέθοδο του εξυπηρετικού θανάτου και την χρησιμοποιεί αυτόματα κατά την άγια στιγμή της αποβολής της δεσμεύτρας ύλης - σάρκας.


Διαβάστε το αποκαλυπτικό αυτό βιβλίο. Μας αφορά όλους μας, διότι μας αποδεικνύει κατά τρόπο απαράμιλλο και εμπεριστατωμένο την αθάνατη περιοχή του είναι μας.

 

Περιεχόμενα
   
   
Αφιέρωση σελ.5
Πρόλογος σελ.9
Εισαγωγή σελ.14
Προετοιμασία του αναγνώστη για το θέμα μας σελ.17
Φυσικοαιθερικός Κόσμος σελ.22
Αιθερικοφυσικό Σώμα σελ.30
Αστρικοθυμικός Κόσμος σελ.37
Αστρικοθυμικό Σώμα σελ.47
Νοητικός και Πνευματικός Κόσμος σελ.54
Πνευματικό - Νοητικό Σώμα σελ.64
Ψυχή σελ.73
Πνεύμα σελ.84
Μετενσάρκωση σελ.92
Μετεμψύχωση σελ.102
Κάρμα σελ.108
Ο θάνατος και τα αίτια του σελ.119
Μεταθανάτια ζωή σελ.129
Η Έβδομη Ακτίνα με τα όντα και τους κόσμους της σελ.158
Ο θάνατος δεν υπάρχει, ο άνθρωπος είναι αθάνατος σελ.168
Τα μυστικά βιώματα μας πείθουν για την αθανασία μας σελ.180
Χαίρε άνθρωπε αθάνατε! Πιστή εικόνα και πιστό
ομοίωμα Εκείνου σελ.194
Η ανάσταση νεκρών σελ.206
Θεός και άνθρωπος αποτελούν το όλο και το μόνον ένα
φιλοσοφικό σύστημα σελ.219
Επίλογος σελ.235
   

 

 

 

Photo gallery

Παραγγελίες Βιβλίων

 

 

     

Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα ή άρθρα που τοποθετούμε στη σελίδα του Ομακοείου.    

1168444
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
391
427
1695
1162800
8807
17935
1168444