- - - - - -
  • Ομακοείο Καρδίτσας
    Τσιάπουλας Β. Ελευθέριος
  • Κέντρο εσωτερικής φιλοσοφίας
    Εφαρμογή μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δραστηριότητες
ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Το Ομακοείο Καρδίτσας διδάσκει τις ενότητες της εσωτερικής φιλοσοφίας.
θεραπευτικες Συνεδριες
Εσωτερισμός προς όλους
Εφαρμογή εσωθεραπευτικών μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής που στοχεύουν στην πρόληψη, αρμονία, διατήρηση, της υγείας του ανθρωπίνου οργανισμού.
εκπαιδευση
Θεματολογία της μεταφυσικής & του εσωτερισμού
Παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που χαρίζει στον μαθητή τα μέγιστα όσα οφέλη.
Βιβλιογραφια
Πώληση Βιβλίων
Παρατίθενται βιβλία , μελέτες και περιοδικά από τους Ν.Α.Μαργιωρή, Κατσιάμπα Λ. Ηλία & Τσιάπουλα Β. Ελευθέριο ιδρυτή και εκπρόσωπο του Ομακοείου Καρδίτσας.
A+ R A-

show

 

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ   

show

Τα ετήσια προγράμματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού αφορούν ανάπτυξη  θεμάτων με βάση την αντίληψη των μυστών.  Οι παρακαταθήκες που άφησαν μεγάλοι μύστες δηλώνουν την προέλευση του ανθρώπου, την έννοια της πνευματικής εξέλιξης, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου,  της πραγμάτωσης του ανθρώπου με βάση την αντίληψη της εσωτερικής φιλοσοφίας, την ατομική και ομαδική εξέλιξη, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, η έννοια των δεσμών του ανθρώπου.

         Τα θέματα αντλούνται από ενότητες του εσωτερισμού όπως   «εσωτερική φιλοσοφία», «εσωτερική μύηση», «εσωτερική θεραπευτική», «αστρολογία-αστροσοφία», «προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί», «Διαλογισμός», «Τα Συστήματα Της Γιόγκα» .

show

Τα σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας στοχεύουν στην κατάρτιση πάνω σε τομείς της μεταφυσικής και του εσωτερισμού. Οι κύριες ενότητες των σεμιναρίων αφορούν την ιστορία της μεταφυσικής, τις εσωθεραπευτικές μεθόδους των εναλλακτικών θεραπειών, ασκήσεις των συστημάτων της γιόγκα  που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

        Η κατάρτιση σε ασκήσεις της γιόγκα βοηθούν τον άνθρωπο να διδαχθεί μεθόδους που να τον βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή του. Η μέθοδος της διαφραγματικής αναπνοής,  χαλάρωσης, στοχασμού,  διαλογισμού παρέχουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει χρήση του εσωτερικού του δυναμισμού χωρίς τη βοήθεια τρίτου ανθρώπου , ενός εσωθεραπευτή, αλλά με τη βοήθεια του ίδιου του εαυτού του.

show Ο όρος «εσωθεραπευτικές μέθοδοι» αφορούν τη χρήση του λόγου της εξερχόμενης ροής της ενέργειας από τα άκρα του ανθρώπου, την πίστη, τη συγκέντρωση, τον δημιουργικό οραματισμό, το διαλογισμό,  και γενικότερα τη χρήση του εσωτερικού δυναμισμού του ανθρώπου και της ζωτικότητάς του, που ενυπάρχει στον άνθρωπο , θρέφει και συντηρεί τον ίδιο.  

Αναστενάρια και Αναστενάρηδες


 

Είναι το δέκατο πέμπτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1980. Μέσα στις γραμμές του, ο αναγνώστης μπορεί να βρει την εσωτερική αξία και την ουσία του έργου αυτού. Οι Έλληνες Αναστενάρηδες, μοναδικοί σ' όλο τον κόσμο, αποδεικνύουν τη μυστικιστική ψυχοσύνθεσή τους και με την πυροβασία τους μας παρουσιάζουν ένα από τα ανεξήγητα μυστήρια του κόσμου, την α κ α ΐ α.


Μια δύναμη αόρατη και άγνωστη ακόμα στην εξωτερική επιστήμη, κινεί μηχανισμούς ανώτερους απ' αυτούς της φύσης, που κάνουν τον αδύναμο άνθρωπο κυρίαρχο και νικητή των φυσικών στοιχείων. Με όπλο του το απόλυτο πιστεύω, εκχύνει από τα βάθη της ψυχής του μια υπερδυναμική αιθερικής φύσης ουσία, την εντελέχεια του Αριστοτέλη ή το εκτόπλασμα των σημερινών επιστημόνων, που διασκορπίζεται στο σώμα και το περιλούζει όλο. Σαν μια δροσιά που χύνεται από μέσα, περνά από τους πόρους της επιδερμίδας και μόλις έλθει σε επαφή με τη φωτιά αποκρυσταλλώνεται και... σαν ατσάλι υπερφυσικό γίνεται αδιαπέραστο, ενώ αφαιρεί την άδεια από το οξυγόνο να ενωθεί με τη φωτιά, οπότε σβήνει... Να η ψυχή κυρίαρχη της ύλης... Όλες τις συνταρακτικές και απίστευτες αλήθειες πάνω στα Αναστενάρια θα τις διαβάσετε μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού.

 

 

 

 

Περιεχόμενα
   
   
Πρόλογος σελ.7
Εισαγωγή σελ.10
Το Αείζωον Πυρ του Ηράκλειτου και η Εντελέχεια του Αριστοτέλη,
το Είδος του Πυθαγόρα και ο Ζωικός Μαγνητισμός του Μέσμερ
Πνεύμα και Πράνα σελ.15
Περιγραφή της Αναστενάρικης και Μυστικιστικής Τελετουργίας σελ.24
Το φαινόμενο της Α κ α ΐ α ς δια μέσω των χιλιετηρίδων σελ.34
Τα Αρχαία Θρησκευτικά Συστήματα σελ.43
Κρίσεις και Σχόλια για τα Αναστενάρια και τους Αναστενάρηδες,
γυναίκες και άνδρες σελ.54
Το έθιμο της θυσίας και της Θεοφαγίας σελ.66
Επίλογος σελ.88
   
               ΕΙΚΟΝΕΣ
   
Το αγίασμα σελ.26
Το εξιλαστήριο θύμα σελ.30
Πρόσωπο αναστενάρη σελ.32
Ορχούμενος αναστενάρης σελ.40
Ομάδα αναστενάρηδων κρατώντας την ποδιά της
πάνσεπτης εικόνας σελ.45
Αναστενάρισσα με την εικόνα στο χέρι σελ.50
Το κάλεσμα των εικόνων σελ.56
Εικόνες των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης σελ.62
Είναι καταφανής η έκσταση του αναστενάρη που σφίγγει
στο στήθος του την άγια εικόνα, ύστερα από το κάλεσμα
που πήρε απ’ αυτή σελ.69
Τα ξύλα της φωτιάς σελ.73
Ξυπόλητοι χορεύουν πάνω στη φωτιά σελ.76
Δυο αναστενάρισσες πάνω στη φωτιά σελ.80
Κρατούν τις Χάρες - Εικόνες και χορεύουν σελ.83
   

 

 

 

Photo gallery

Παραγγελίες Βιβλίων

 

 

     

Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα ή άρθρα που τοποθετούμε στη σελίδα του Ομακοείου.    

1017702
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
119
355
2223
1012278
3481
15806
1017702