- - - - - -
  • Ομακοείο Καρδίτσας
    Τσιάπουλας Β. Ελευθέριος
  • Κέντρο εσωτερικής φιλοσοφίας
    Εφαρμογή μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δραστηριότητες
ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Το Ομακοείο Καρδίτσας διδάσκει τις ενότητες της εσωτερικής φιλοσοφίας.
θεραπευτικες Συνεδριες
Εσωτερισμός προς όλους
Εφαρμογή εσωθεραπευτικών μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής που στοχεύουν στην πρόληψη, αρμονία, διατήρηση, της υγείας του ανθρωπίνου οργανισμού.
εκπαιδευση
Θεματολογία της μεταφυσικής & του εσωτερισμού
Παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που χαρίζει στον μαθητή τα μέγιστα όσα οφέλη.
Βιβλιογραφια
Πώληση Βιβλίων
Παρατίθενται βιβλία , μελέτες και περιοδικά από τους Ν.Α.Μαργιωρή, Κατσιάμπα Λ. Ηλία & Τσιάπουλα Β. Ελευθέριο ιδρυτή και εκπρόσωπο του Ομακοείου Καρδίτσας.
A+ R A-

show

 

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ   

show

Τα ετήσια προγράμματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού αφορούν ανάπτυξη  θεμάτων με βάση την αντίληψη των μυστών.  Οι παρακαταθήκες που άφησαν μεγάλοι μύστες δηλώνουν την προέλευση του ανθρώπου, την έννοια της πνευματικής εξέλιξης, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου,  της πραγμάτωσης του ανθρώπου με βάση την αντίληψη της εσωτερικής φιλοσοφίας, την ατομική και ομαδική εξέλιξη, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, η έννοια των δεσμών του ανθρώπου.

         Τα θέματα αντλούνται από ενότητες του εσωτερισμού όπως   «εσωτερική φιλοσοφία», «εσωτερική μύηση», «εσωτερική θεραπευτική», «αστρολογία-αστροσοφία», «προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί», «Διαλογισμός», «Τα Συστήματα Της Γιόγκα» .

show

Τα σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας στοχεύουν στην κατάρτιση πάνω σε τομείς της μεταφυσικής και του εσωτερισμού. Οι κύριες ενότητες των σεμιναρίων αφορούν την ιστορία της μεταφυσικής, τις εσωθεραπευτικές μεθόδους των εναλλακτικών θεραπειών, ασκήσεις των συστημάτων της γιόγκα  που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

        Η κατάρτιση σε ασκήσεις της γιόγκα βοηθούν τον άνθρωπο να διδαχθεί μεθόδους που να τον βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή του. Η μέθοδος της διαφραγματικής αναπνοής,  χαλάρωσης, στοχασμού,  διαλογισμού παρέχουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει χρήση του εσωτερικού του δυναμισμού χωρίς τη βοήθεια τρίτου ανθρώπου , ενός εσωθεραπευτή, αλλά με τη βοήθεια του ίδιου του εαυτού του.

show Ο όρος «εσωθεραπευτικές μέθοδοι» αφορούν τη χρήση του λόγου της εξερχόμενης ροής της ενέργειας από τα άκρα του ανθρώπου, την πίστη, τη συγκέντρωση, τον δημιουργικό οραματισμό, το διαλογισμό,  και γενικότερα τη χρήση του εσωτερικού δυναμισμού του ανθρώπου και της ζωτικότητάς του, που ενυπάρχει στον άνθρωπο , θρέφει και συντηρεί τον ίδιο.  

Λευκή Μαγεία


 

Είναι το δέκατο τέταρτο βιβλίο του Ν. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1979 (δύο εκδόσεις). Σε αυτό γίνεται σαφέστατη και ξεκάθαρη διάκριση ανάμεσα στην λευκή και μαύρη μαγεία.


Μια διεξοδική ανάλυση που δείχνει το αγαθό και την διαφορά του από το αιώνιο κακό, τον λευκό μάγο που νικάει πάντα και σχετικά εύκολα τον μαύρο, τον κακό, τον μοχθηρό αντίπαλό του.
Επίσης μας δείχνει τον αγώνα του λευκού μάγου - θεραπευτή ο οποίος μέρα με την μέρα ανδρώνεται περισσότερο και μάλιστα ενισχύεται αυτόματα από την ίδια Μάνα φύση, που αδιάκοπα ενδιαφέρεται για το αρμονικό και για το τέλειο, πράγματα που μόνο ο λευκός μάγος αγαπάει.


Όπως περιγράφεται στο εν λόγω βιβλίο η λευκή και η μαύρη σκέψη είναι ενδεικτικές καταστάσεις της ψυχικής ποιοτικής εξέλιξης του συνανθρώπου και ότι είναι πια διαπιστωμένο, ότι όσο ο άνθρωπος εξελίσσεται, τόσο ο ψυχικός του κόσμος παύει να στρέφεται προς τα κατώτερα αγαθά της ύλης και κατά συνέπεια δεν πασχίζει να τα αποκτήσει με κάθε τρόπο. Από τη νικητήρια αυτή στιγμή της αποχής μας από την απόκτηση των πλάνων αγαθών της ύλης, η μαύρη σκέψη που τα επιζητούσε, απομακρύνεται από την εξουσία της και παραχωρεί τη θέση της στην άλλη αδελφή της, τη λευκή σκέψη.
Όταν αυτή η αλλαγή κάποια στιγμή πραγματοποιηθεί μέσα στον ψυχικό μας κόσμο, αρχίζει να κυριαρχείται η καθημερινή ζωή μας από την λευκή μαγεία. Λευκή μαγεία είναι η δύναμη που διεγείρει τις παγωμένες του οργανισμού αιθερικές δυνάμεις, που δίνουν στα φυσικοκύτταρά μας σφρίγος και ζωή. Αντίθετα η αδελφή της η μαύρη κοιμίζει και ναρκώνει τις μέσα μας δυνάμεις και δεν αφήνει τη ζωή ελεύθερα να αντλεί αυτά που έχει σαν ανάγκη της.


Ο άσπρος μάγος σαν στρατιώτης του καλού δίνει με την ψυχή του τις δυνάμεις που χρειάζεται ο άνθρωπος στη φυσική παράστασή του. Αντίθετα ο μαύρος μάγος ναρκώνει τις μέσα μας δυνάμεις και κόβει με κάθε τρόπο την απορρόφησή τους από το φυσικό μας σώμα, που τις γυρεύει για να ζήσει. Όποιος διαβάσει το βιβλίο αυτό θα πάρει θέση στον εξοντωτικό αγώνα ανάμεσα στο πνεύμα του Καλού και του Κακού.


Στο βάθος πρόκειται για ανθρωποεξέλιξη και ανθρωποπνευματοΰψωση. Ηθικοκυριαρχούμενος ο θνητός, μεταβάλλεται σε αυτοκυρίαρχο Χριστικό Όν και σβήνει τις μαύρες δυνάμεις που κάποτε τον κυριαρχούσαν.


Παρέχονται κατάλληλες προσευχές παρμένες από τα προαιώνια αρχεία των αγαθών και των αγίων όλης της ανθρωπότητας. Παρακλήσεις και επικλήσεις προς την άμμωμη Μονάδα, τον αγνό και αιώνιο Πλαστουργό και Πατέρα. Ο αναγνώστης εξέρχεται από τα γνωστά όρια της περιορισμένης αντίκρισης του κακού και προσλαμβάνει υπερούσιες δυνάμεις, με τις οποίες καταπολεμάει το επάρατο κακό σ' όλες τις εκδηλώσεις του και τελικά με την βοήθεια του Θείου Πνεύματος ΚΑΤΑΝΙΚΑΕΙ.


Για να μπορέσει λοιπόν να αυτοϋψωθεί ο άνθρωπος στις πνευματικές Θείες περιοχές, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γραφέντα μέσα σε τούτο το βιβλίο. Οι αναγραφόμενοι εξορκισμοί και προσευχές, θα φουντώσουν τις μέσα του ληθαργούσες θείες - αγαθές - τέλειες και άγιες δυνάμεις του και θα αποδιώξει μόνιμα το κακό στα τάρταρα του κόσμου. Δοκίμασε φίλε αναγνώστη.

 

Περιεχόμενα
   
   
Αφιέρωση σελ.6
Πρόλογος Α΄ έκδοσης σελ.9
Εισαγωγή σελ.13
Τι είναι η Λευκή Μαγεία σελ.17
Τι είναι η Μαύρη Μαγεία σελ.23
Πως γεννήθηκαν η Λευκή και η Μαύρη Μαγεία σελ.29
Πως εργάζεται ο Λευκός και πως ο Μαύρος Μάγος σελ.39
Πατέντα Πρώτη: Πρακτική προσφορά του Λευκού Μάγου πάνω στον άνθρωπο για την υγεία του σελ.47
Πατέντα Δεύτερη: Πρακτική προσφορά του Λευκού Μάγου πάνω στον άνθρωπο για την υγεία και την ευτυχία του σελ.57
Πατέντα Τρίτη: Θεραπευτική δαιμονοκαταπληξίας και δαιμονοκαταπληξίας ανθρώπων και ζώων σελ.67
Πατέντα Τέταρτη: Πώς γίνονται τα χαϊμαλιά - φυλαχτά και ποιος ο σκοπός τους σελ.75
Πατέντα Πέμπτη: Εξορκισμοί για συνανθρώπους, για ζώα για τα φυτά σελ.87
Πατέντα Έκτη: Τελετουργικό προκατακλυσμιαίων και μετακατακλυσμιαίων πολιτισμών για γέννηση παιδιών σελ.97
Πατέντα Έβδομη: Εξορκισμοί για άσαρκους με βάση την Αιγυπτιακή Λευκή Μαγεία σελ.105
Πατέντα Όγδοη: Καθαγιασμός των κινητών και ακινήτων σελ.117
Η άμυνα του ανθρώπου στην καταλυτική μανία της μαύρης και φθοροποιού μαγείας σελ.123
Συμπεράσματα σελ.129
Επίλογος Α΄ έκδοσης σελ.137
   
                      ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ - Β΄ ΕΚΔΟΣΗ
   
Περιεχόμενα Β΄ έκδοσης σελ.143
Η νέα ονομασία του βιβλίου σελ.145
Η εικόνα του εξωφύλλου σελ.147
Πρόλογος Β΄ έκδοσης σελ.149
Λίγα λόγια για την δεύτερη έκδοση: Ενημερωτικά περί Μαγείας σελ.157
Διαφορές ανάμεσα στη Λευκή και Μαύρη Μαγεία σελ.163
Η ανάβλυση της Αντίθεσης ή Μαύρης Δύναμης από τον Μαύρο Μάγο σελ.173
Η Διάλυση της Μαύρης Δύναμης από τον κάθε άνθρωπο σελ.181
Η Αλήθεια και το ψέμα στην τρισδιάστατη ζωή μας σελ.189
Η απελευθέρωσή μας από την μαύρη δύναμη της μαύρης μαγείας σελ.197
Εξορκισμός του Μαύρου Δαίμονα σελ.205
Εξορκισμός του Μαύρου Μάγου σελ.209
Επίλογος της Β΄ έκδοσης σελ.215
Περιεχόμενα σελ.221
Κυκλοφορούντα του ίδιου βιβλία μελέτες σελ.223
Περιοδικό, Εσωτερικό Κλειδί, Σχολές σελ.225
Σύντομη περίληψη του έργου σελ.227
   

 

 

 

Photo gallery

Παραγγελίες Βιβλίων

 

 

     

Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα ή άρθρα που τοποθετούμε στη σελίδα του Ομακοείου.    

1017743
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
160
355
2264
1012278
3522
15806
1017743