- - - - - -
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δραστηριότητες
ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Το Ομακοείο Καρδίτσας διδάσκει τις ενότητες της εσωτερικής φιλοσοφίας.
θεραπευτικες Συνεδριες
Εσωτερισμός προς όλους
Εφαρμογή εσωθεραπευτικών μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής που στοχεύουν στην πρόληψη, αρμονία, διατήρηση, της υγείας του ανθρωπίνου οργανισμού.
εκπαιδευση
Θεματολογία της μεταφυσικής & του εσωτερισμού
Παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που χαρίζει στον μαθητή τα μέγιστα όσα οφέλη.
Βιβλιογραφια
Πώληση Βιβλίων
Παρατίθενται βιβλία , μελέτες και περιοδικά από τους Ν.Α.Μαργιωρή, Κατσιάμπα Λ. Ηλία & Τσιάπουλα Β. Ελευθέριο ιδρυτή και εκπρόσωπο του Ομακοείου Καρδίτσας.
A+ R A-

show

 

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ   

show

Τα ετήσια προγράμματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού αφορούν ανάπτυξη  θεμάτων με βάση την αντίληψη των μυστών.  Οι παρακαταθήκες που άφησαν μεγάλοι μύστες δηλώνουν την προέλευση του ανθρώπου, την έννοια της πνευματικής εξέλιξης, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου,  της πραγμάτωσης του ανθρώπου με βάση την αντίληψη της εσωτερικής φιλοσοφίας, την ατομική και ομαδική εξέλιξη, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, η έννοια των δεσμών του ανθρώπου.

         Τα θέματα αντλούνται από ενότητες του εσωτερισμού όπως   «εσωτερική φιλοσοφία», «εσωτερική μύηση», «εσωτερική θεραπευτική», «αστρολογία-αστροσοφία», «προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί», «Διαλογισμός», «Τα Συστήματα Της Γιόγκα» .

show

Τα σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας στοχεύουν στην κατάρτιση πάνω σε τομείς της μεταφυσικής και του εσωτερισμού. Οι κύριες ενότητες των σεμιναρίων αφορούν την ιστορία της μεταφυσικής, τις εσωθεραπευτικές μεθόδους των εναλλακτικών θεραπειών, ασκήσεις των συστημάτων της γιόγκα  που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

        Η κατάρτιση σε ασκήσεις της γιόγκα βοηθούν τον άνθρωπο να διδαχθεί μεθόδους που να τον βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή του. Η μέθοδος της διαφραγματικής αναπνοής,  χαλάρωσης, στοχασμού,  διαλογισμού παρέχουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει χρήση του εσωτερικού του δυναμισμού χωρίς τη βοήθεια τρίτου ανθρώπου , ενός εσωθεραπευτή, αλλά με τη βοήθεια του ίδιου του εαυτού του.

show Ο όρος «εσωθεραπευτικές μέθοδοι» αφορούν τη χρήση του λόγου της εξερχόμενης ροής της ενέργειας από τα άκρα του ανθρώπου, την πίστη, τη συγκέντρωση, τον δημιουργικό οραματισμό, το διαλογισμό,  και γενικότερα τη χρήση του εσωτερικού δυναμισμού του ανθρώπου και της ζωτικότητάς του, που ενυπάρχει στον άνθρωπο , θρέφει και συντηρεί τον ίδιο.  

ΠΡΟΤΑΣΗ   ΠΡΟΣ  ΟΜΑΔΕΣ   ΚΑΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ME  ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ  ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ

 

 


Η δυνατότητα της διδαχής του πεδίου της μεταφυσικής και του εσωτερισμού παρέχεται μέσα από το Ομακοείο Καρδίτσας για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας εφόσον υπάρξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Εφόσον πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις τότε μπορούν να λάβουν χώρα εκδηλώσεις μεταφυσικής όπως ενημερωτικές ομιλίες, σεμινάρια, προγράμματα μαθημάτων μεταφυσικών ενοτήτων όπως εσωτερική φιλοσοφία, συστήματα της γιόγκα, διαλογισμός κλπ διάθεση βιβλίων, μελετών, περιοδικών των Ομακοείων κλπ Δεχόμαστε προτάσεις για προέκταση των λειτουργιών του Ομακοείου Καρδίτσας εφόσον πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις όπως· Πρώτο είναι αναγκαίο να είναι σοβαρή η απόφαση των ατόμων που θα συμμετέχουν στην παρακολούθηση των μαθημάτων
· Εύρεση κατάλληλου χώρου για τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων
· Ομάδα που παρακολουθεί το πρόγραμμα να είναι σε θέση να βοηθά τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται όπως καθαρισμός, διευθέτηση του χώρου κλπ
· Το ποσό των διδάκτρων να καλύπτει τα βασικά έξοδα των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται
· Σε περίπτωση που κάποια ομάδα ανήκει στα ελληνικά νησιά τότε μπορούν να βρεθούν λύσεις που να πληρώνουν τους ανθρώπους με μεταφυσική γνώση και εκαίδευση
· Πιο βασική προϋπόθεση είναι η σωστή παρακολούθηση των προγραμμάτων από τους συμμετέχοντες δείχνοντας το πραγματικό τους ενδιαφέρον και τη σοβαρότητά τους για την επιλογή τους

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Photo gallery

Παραγγελίες Βιβλίων

 

 

     

Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα ή άρθρα που τοποθετούμε στη σελίδα του Ομακοείου.    

1168488
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
435
427
1739
1162800
8851
17935
1168488