- - - - - -
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Δραστηριότητες
ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Το Ομακοείο Καρδίτσας διδάσκει τις ενότητες της εσωτερικής φιλοσοφίας.
θεραπευτικες Συνεδριες
Εσωτερισμός προς όλους
Εφαρμογή εσωθεραπευτικών μεθόδων εναλλακτικής θεραπευτικής που στοχεύουν στην πρόληψη, αρμονία, διατήρηση, της υγείας του ανθρωπίνου οργανισμού.
εκπαιδευση
Θεματολογία της μεταφυσικής & του εσωτερισμού
Παρέχεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που χαρίζει στον μαθητή τα μέγιστα όσα οφέλη.
Βιβλιογραφια
Πώληση Βιβλίων
Παρατίθενται βιβλία , μελέτες και περιοδικά από τους Ν.Α.Μαργιωρή, Κατσιάμπα Λ. Ηλία & Τσιάπουλα Β. Ελευθέριο ιδρυτή και εκπρόσωπο του Ομακοείου Καρδίτσας.
A+ R A-

show

 

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ / ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ   

show

Τα ετήσια προγράμματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού αφορούν ανάπτυξη  θεμάτων με βάση την αντίληψη των μυστών.  Οι παρακαταθήκες που άφησαν μεγάλοι μύστες δηλώνουν την προέλευση του ανθρώπου, την έννοια της πνευματικής εξέλιξης, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνατοτήτων του ανθρώπου,  της πραγμάτωσης του ανθρώπου με βάση την αντίληψη της εσωτερικής φιλοσοφίας, την ατομική και ομαδική εξέλιξη, την ανάπτυξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, η έννοια των δεσμών του ανθρώπου.

         Τα θέματα αντλούνται από ενότητες του εσωτερισμού όπως   «εσωτερική φιλοσοφία», «εσωτερική μύηση», «εσωτερική θεραπευτική», «αστρολογία-αστροσοφία», «προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί», «Διαλογισμός», «Τα Συστήματα Της Γιόγκα» .

show

Τα σεμινάρια εσωτερικής φιλοσοφίας στοχεύουν στην κατάρτιση πάνω σε τομείς της μεταφυσικής και του εσωτερισμού. Οι κύριες ενότητες των σεμιναρίων αφορούν την ιστορία της μεταφυσικής, τις εσωθεραπευτικές μεθόδους των εναλλακτικών θεραπειών, ασκήσεις των συστημάτων της γιόγκα  που είναι σε θέση να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

        Η κατάρτιση σε ασκήσεις της γιόγκα βοηθούν τον άνθρωπο να διδαχθεί μεθόδους που να τον βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή του. Η μέθοδος της διαφραγματικής αναπνοής,  χαλάρωσης, στοχασμού,  διαλογισμού παρέχουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο να κάνει χρήση του εσωτερικού του δυναμισμού χωρίς τη βοήθεια τρίτου ανθρώπου , ενός εσωθεραπευτή, αλλά με τη βοήθεια του ίδιου του εαυτού του.

show Ο όρος «εσωθεραπευτικές μέθοδοι» αφορούν τη χρήση του λόγου της εξερχόμενης ροής της ενέργειας από τα άκρα του ανθρώπου, την πίστη, τη συγκέντρωση, τον δημιουργικό οραματισμό, το διαλογισμό,  και γενικότερα τη χρήση του εσωτερικού δυναμισμού του ανθρώπου και της ζωτικότητάς του, που ενυπάρχει στον άνθρωπο , θρέφει και συντηρεί τον ίδιο.  

Άρθρο 3 - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ KAI ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ KAI  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ  ΠΟΥ  ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ  ΚΑΙ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ

 

Τα ζητήματα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού ανήκουν στα θέματα που τμήμα της κοινωνίας μας δείχνει το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του. Το γεγονός αυτό παρατηρείται μέσα από την αυξανόμενη πώληση βιβλίων και περιοδικών μεταφυσικής ύλης και την πραγματοποίηση εκπομπών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών.
Σε επίπεδο τηλεοπτικών δικτύων υπάρχουν παραγωγές, με τη μορφή σειράς ντοκιμαντέρ ή τηλεταινιών που αφορούν

· θέματα μεταφυσικής αναζήτησης ,δηλαδή κατά πόσο πραγματικά ή όχι είναι τα μεταφυσικά φαινόμενα και η μεταφυσική ύπαρξη
· τι είναι η μεταφυσική και ο εσωτερισμός, το πεδίο δράσης τους και η εφαρμογή τους
· ποια εφαρμογή έχει η μεταφυσική μέσα από τις εναλλακτικές θεραπείες, τα συστήματα της γιόγκα, το μυστικισμό των θρησκειών, το διαλογισμό, την πυθαγόρεια αριθμοσοφία κλπ
· πόσο αληθινή και έγκυρη είναι η εφαρμογή της μεταφυσικής και η αποτελεσματικότητα της
· την αναγκαιότητα της μεταφυσικής και του εσωτερισμού
· την εγκυρότητα των μεταφυσικής αντίληψηςΤο Ομακοείο Καρδίτσας ενδιαφέρεται για την παρουσίαση ανάπτυξης θεμάτων της μεταφυσικής και του εσωτερισμού ανοικτά στο ευρύ κοινό κάτω από πλαίσια και προϋποθέσεις. Το πλαίσιο στο οποίο διατίθεται το Ομακοείο Καρδίτσας να συνεργαστεί είναι σε επίπεδο

· Παρουσίασης σειράς ντοκιμαντέρ όπου σε κάθε επεισόδιο να αναπτύσσεται ένα θέμα μεταφυσικής-εσωτερισμού
· Παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών με θέματα μεταφυσικής και εσωτερικής αναζήτησης


Οι προϋποθέσεις που χρειάζεται να καλύπτει το θέμα παρουσίασης μεταφυσικής άποψης και αντίληψης είναι

· Ελεύθερη έκφραση της μεταφυσικής σκέψης και άποψης
· Ανάπτυξη θεμάτων πάνω σε όλο το πεδίο της μεταφυσικής γνώσης όπως «Εσωτερική Φιλοσοφία», «Συστήματα Της γιόγκα», «Συστήματα της Εσωτερική Θεραπευτικής», «Διαλογισμός» κλπ
· Δυνατότητα απάντησης σε ερωτήματα και σχολιασμούς που αφορούν τη μεταφυσική αντίληψη και γνώση κάτω από ειδικές προϋποθέσεις

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Photo gallery

Παραγγελίες Βιβλίων

 

 

     

Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα ή άρθρα που τοποθετούμε στη σελίδα του Ομακοείου.    

1168479
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
426
427
1730
1162800
8842
17935
1168479